TA-PLAN

Trafikanordningsplan. Du som arbetar i vid trafikerad väg måste följa Trafikverkets interna föreskrifter om Säkerhet vid arbete på väg (IFS), och ska ansöka om TA-plan. En TA-plan innehåller fakta om vägarbetet och exempel på hur utmärkningen ska utföras. Läs mer på trafikverkets hemsida.

Ansök om TA-plan senast tre veckor innan ett vägarbete ska startas

Senast tre veckor innan ett vägarbete ska startas ska ansökan om godkännande av TA-plan lämnas till Trafikverket. Ansökan ska innehålla skisser på hur sökande ska skapa en säker arbetsplats för trafikanter och personal.

Helhetstjänst för TA-Planer

Vi på Hajlift ombesörjer allt arbete kring att rita TA-planer och även inlämnande till berörda myndigheter som utöver trafikverket kan vara kommun och polisen. Kunden kommer in till oss på Göteborgsvägen 10 så går vi gemensamt igenom vad som krävs och hur det skall kunna göras på enklaste sätt samt vilken erforderlig utrustning och material som behövs. Vi är även utsättningsansvariga så att vi kan ombesörja att sätta ut utrustningen på ett korrekt sätt så att arbetarna direkt kan komma igång med sitt arbete. Vi ger snabbt och enkelt priser på alla tjänster och även en helhetslösning.

Kontaktuppgifter här.