Liftutbildning i Alingsås

Vi anordningar alla olika sorters liftutbildningar släpvagnslift, saxlift och bomlift. I våra egna teorilokaler på övervåningen till vår maskinuthyrning blir det enkelt och smidigt att kombinera teori och praktik. I alla våra utbildningar ingår praktiska övningar och vid dåligt väder har vi möjlighet att vara inne i vår stora maskinhall.

Vi anordnar både öppna kurser och företagsanpassade utbildningar. Det går bra att anmäla sitt intresse för att gå kursen och när vi har fått ihop tillräckligt antal sätter vi ett datum som passar så många som möjligt vid varje tillfälle. Då blir det enkelt att anmäla enstaka eller några till en grupputbildning som hålls ihop med deltagare ifrån flera företag.

Vi kör även sk. hybridutbildningar där kunderna enkelt och smidigt gör teoridelen online och sedan praktik och uppkörning hos oss på Hajlift. Detta har varit mycket tidsbesparande för våra kunder och ett väldigt uppskattat och kvalitativt upplägg. Vi samarbetar med liftutbildning.nu och fallskyddsutbildning.nu

Här hittar ni mer information om gällande regelverk.

Kontakta oss på 0322-125 85 eller info@hajlift.se. Mer…

Ansvarig utbildare: Lars Bäckegren,