KUNDNYTTA goes HARDCORE!!

Hajlift är ju lite som namnet låter riktigt duktiga på liftar och lyft men det är ju för oss inte riktigt bara en maskin, eller ett redskap, utan ett sätt för oss att hjälpa kunden på det absolut bästa sättet.

Vi hade nyligen en kund som skulle arbeta säkert på höga höjder inne i en produktionsmiljö. Arbetet fick inte på något sätt riskera störning i produktionen eller skapa någon skaderisk för personal eller maskinpark.

Verktygssäkring

Vi har sedan en tid etablerat verktygssäkring i sortimentet och har det även som en integrerad del i våra utbildningar. Luna har tagit fram ett sortiment som vi har lärt oss och vi lagerför redan ett bra urval för många applikationer. Efter en genomgång med kunden hur man enkelt fäster maskinen och att alla handverktyg utrustats med rätt säkring kunde kunden enkelt utföra arbetet på ett mycket säkert och tryggt sätt för alla. Myten om att säkerhet tar tid dog också helt då inget moment tar längre tid när man hyr sin utrustning med rätt maskinsäkring ifrån början. Snabbare, säkrare och billigare.

Avspärrning

Vi har ett nytt sortiment för att spärra av flexibelt och enkelt. Nya sektioner helt i stryktålig plast gör det enkelt att ta med sig in i produktionslokaler De är utrustade med varningsstripes för hög synlighet och med minimal risk för påkörning och absolut ingen risk att personal kommer och går i ett eventuellt riskområde. I kombination med rätt verktygssäkring blir det ett säkert arbete i produktionsmiljö med både hängslen och livrem.

Enkelt

Vi hjälpte såklart till med bokning av rätt utrustning, utkörning, uppställning och igångkörning. Hajlift Plug&Play!!!!

Om man vill veta mer om hur man arbetar säkert och med både rätt och bra utbildning är det bara att höra av sig på 0322-125 85 eller info@hajlift.se . Journummer 0322-12585. Vi är alltid tillgängliga för våra kunder 😊. Hitta oss

Tom & Claes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *